Houzr voor makelaars.

Houzr ondersteunt stakeholders om samen de optimale balans te vinden tussen leefbaarheid, rendement, risico en marktfit. De applicatie is door iedereen te bedienen en gebaseerd op een groot aantal gegevensbronnen en uitgebreid doorontwikkelde voorspelmodellen.

Houzr voor makelaars

Start je projecten met een beter onderbouwde grondwaarde.

Houzr zorgt voor een goede match tussen (optimale) configuratie en lokale markt. Doelgroepen zijn zichtbaar en scenario’s zijn snel door te rekenen. Zo krijg je een gefundeerder inzicht op de te behalen grondwaarden bij tenders en kun je een scherper ‘minimaal grondbod’ vast te stellen als vertrekpunt voor de tender richting ontwikkelaars.

Laten we kennismaken

Vraag een gratis demo aan.

“Een echte partner”

We willen geen partij die ons enkel een product levert, maar een partij die mijn collega’s trainingen geeft en meeneemt in het hele verhaal. Dan krijg je een product dat wij goed begrijpen, op een manier die in de systemen staat zoals wij dat willen én mijn collega’s doen gigantisch veel kennis op in het proces. Ik denk dat die kennis misschien wel meer waard is dan het model. Veneficus is echt een partner.

Dirk-Jan Lucas

NSI

Datlinq