juli 5, 2022

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling breidt samenwerking met Veneficus Real Estate uit

Ten-Brinke
0,9 min readBy Published On: 5 juli 2022

Ten Brinke vastgoedontwikkeling heeft na een succesvolle pilot met Houzr de samenwerking verstevigd.

Leo Versteeg, directeur van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, heeft op de Provada zijn handtekening gezet voor het vervolg van de samenwerking. Ten Brinke gebruikt Houzr in het gehele proces van de projectontwikkeling om zo de bewegingen in de markt goed te blijven monitoren en er op te anticiperen.

Thimo de Vries, commercieel directeur bij Veneficus Real Estate licht toe: “Ten Brinke heeft ons de afgelopen periode voorzien van waardevolle inzichten en op basis van deze feedback hebben wij ons product nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van projectontwikkelaars.”

Net als Ten Brinke datagedreven beslissingen nemen?

Met Houzr kun je als projectontwikkelaar grote hoeveelheden mogelijke projectconfiguraties berekenen én testen op mogelijke bouwlocaties in Nederland. Het Houzr algoritme rekent razendsnel honderdduizenden scenario’s door en zoekt op basis van verschillende gegevensbronnen en voorspelmodellen naar de optimale balans binnen de gestelde kaders tussen jouw rendement, risico en markt fit. 

Benieuwd wat het optimale bod is voor het object dat jij in je hoofd hebt? Vraag een gratis demo-account aan en start met optimaliseren. 

Deel deze blog met je netwerk 👉🏼

Vraag nu je Houzr-demo aan.

Bel ons vandaag nog op (010) 4047 333

Geen zorgen: het is geheel vrijblijvend.